AUTODESK

INVENTOR

 

Som et autorisert Autodesk Training Center, tilbyr Digiplan profesjonell opplæring og trening i den mest brukte 3D programvare tilgjengelig fra Autodesk . Som et kraftig designverktøy for 3D modelleringsarbeid i bransjer som olje og gass, bilproduksjon, matvareindustri etc - spiller Autodesk® Inventor® en viktig rolle i ingeniørenes designprosess. Som i alle prosjekter, er det viktig å være i stand til å arbeide raskt og effektivt for å redusere kostnader og skape høyere verdi av produktet og for bedriften. Regelmessige oppdateringer på utviklingen i de ulike programvarer er bevist å bidra til å oppnå slike mål. Vårt utvalg av kurs er satt sammen basert på Autodesk opplæringsmateriell , og utføres av sertifiserte instruktører med industriell erfaring.

AUTOCAD

DWG-formatet er det mest anerkjente filformatet som brukes i enhver dokumentasjonsprosess som omfatter tekniske tegninger, og AutoCAD® er den mest allsidige konstruksjons programvare som er tilgjengelig til dette formålet. Dette gjør AutoCAD® til det foretrukne digitale tegneverktøyet av tegnere i alle bransjer. Med AutoCAD® har du tilgang til nesten ubegrensede funksjoner for bruk i både planlegging, bygging og dokumentasjon i tillegg til 3D-design for å visualisere og presentere dine tekniske løsninger. Som i alle prosjekter, er det viktig å være i stand til å arbeide raskt og effektivt for å redusere kostnader og skape høyere verdi av produktet eller løsningen. Regelmessige oppdateringer på utviklingen i de ulike programvare er bevist å bidra til å oppnå slike mål. Vårt utvalg av kurs er satt sammen basert på Autodesk® opplæringsmateriell og utføres av sertifiserte instruktører med industriell erfaring.

Revit Architecture® er en robust bygningsmodellerings software utviklet for arkitekter og bygningsingeniører. Verktøyene og funksjonene i Revit er spesielt utviklet for å støtte god arbeidsflyt i forbindelse med bygningsinformasjonsmodellering (BIM). Ved å benytte BIM er Revit i stand til å utnytte dynamisk informasjon i intelligente modeller slik at kompliserte bygningskonstruksjoner kan bli nøyaktig designet og dokumentert i løpet av kort tid. Som i alle prosjekter, er det viktig å være i stand til å arbeide raskt og effektivt for å redusere kostnader og skape høyere verdi av produktet eller løsningen. Regelmessige oppdateringer på utviklingen i de ulike programvare er bevist å bidra til å oppnå slike mål. Vårt utvalg av kurs er satt sammen basert på Autodesk® opplæringsmateriell og utføres av sertifiserte instruktører med industriell erfaring.

REVIT